OVER CARUS MEDICAL BV EN CAREMASK

Dé partner in beschermingsproducten voor zorg-professionals!

Carus Medical BV is een jong bedrijf opgericht door een enthousiast team van ondernemers met naast veel affiniteit en ervaring in de gezondheidszorg, een uitgebreid productie-, handel- en transportnetwerk in China en Nederland.

Dat maakt Carus Medical BV een uitstekende leveringspartner van professionele beschermingsproducten zoals mondkapjes, handschoenen, gelaatsmaskers, anti-bacteriële gel en infrarood thermometers voor met name gezondheidsinstellingen en zorgorganisaties.

Caremask is het handelsmerk en de productnaam van de eigen productlijn die Carus Medical BV voert.

Wij bieden u gecertificeerde, betrouwbare producten tegen reële prijzen en op basis van transparante leveringsvoorwaarden. Met een groot wereldwijd netwerk van leveranciers en fabrikanten, directe communicatielijnen en eigen mensen in Oost-Azië en met name in China, zijn wij in staat snel te schakelen zodat we te allen tijde aan uw vraag en behoefte kunnen voldoen.

Onze doelstelling is helder
een betrouwbare partner zijn voor zorginstellingen om hen te helpen de grote vraag die zij hebben naar beschermingsproducten, in te vullen, de kosten realistisch te houden en snel en betrouwbaar te leveren.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie .

Managing partners:
Dhr. E. Kersten (+31-6-300 19 354)
Dhr. A.H. Huang (+31-6-232 88 888)
Dhr. K. Tsang (+31-6-241 89 909)

Of stuur een e-mail naar info@caremask.nl

image

“Onze service? Wij doen wat we beloven, daar staan wij voor!”